De Meubelwerf
Dagbesteding met meubels

Wie zijn wij

De begeleiding bij de Meubelwerf doen we met 2 personen. We vinden het belangrijk dat we de tijd voor je hebben en willen een stabiele werkomgeving bieden waar iedereen zich vertrouwd voelt.  

Joost van Donk

Ik ben opgeleid als psychiatrisch verpleegkundige. In verschillende instellingen en met uiteenlopende doelgroepen, heb ik veel ervaring opgedaan met zowel begeleiding als behandeling van mensen met psychiatrische en of verslaving problematiek.

Naast werken met deze mensen is zeilen mijn grootste passie. Ik word enthousiast van alles wat met boten te maken heeft. Het combineren van deze twee dingen is dan ook iets wat ik al heel lang wil doen.

Daniel de Beer

De passie om dingen zelf te maken begon al vroeg. Als kind vond ik t geweldig om te rommelen met van alles en nog wat. Jaren later heb ik daarvan m'n beroep gemaakt.

Met ruim tien jaar ervaring in de interieur en expositiebouw en een achtergrond in de meubelmakerij, mag ik mijzelf een creatieve duizendpoot noemen.
Ik heb gewerkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, van heel intieme kleine meubelprojecten tot grote theater en televisieproducties.

Het sociale aspect van werken in een klein team spreekt me erg aan en daarom is de meubelwerf de perfecte plek voor mij.
samen gaan we voor een gezellige, ongedwongen werksfeer waar we de kans hebben mooie dingen te maken!